Termo syfon automatyczny do bitej śmietany i sosów 1 l Isi 500410
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Kurier - paczka. 25.00 zł brutto
Syfon ISI THERMO XPRESSWHIP do zastosowan profesjonalnych.
Zastosowanie: bary, restauracje, bufety, puby, kawiarnie, cukiernie.
Opis:
- syfon izolowany, automatyczny do bitej śmietany i sosów
- dwuścienna, izolowanapróżniowo butelka ze stali szlachetnej o maksymalnej wydajności termicznej
- utrzmanie zimna do 8 godz., a ciepła do 3 godz. (przy temperaturze otoczenia 4-24°C)
- innowacyjny system rurek pionowych- proste dozowanie przez naciśnięcie przycisku
- przeznaczony do przygotowania bitej śmietany, lekkich i puszystych espumas, przekąsek
- wyposażony w antypoślizgową podstawę z tacką ociekową
- można myć w zmywarkach
- system zamknięty- spełnia standardy HACCP
- pasują naboje CREAM - patrz Polecane produkty
- należy używać nabojów firmy ISI, używanie innych nabojów powoduje utratę gwarancji.
- pojemność: 1 l
Syfony do bitej śmietany.
Stanowią niezbędny element wyposażenia restauracji, kawiarni, piekarni, cukierni, ciastkarni, cateringu.
Większość deserów, ciastek, a zwłaszcza tortów jest z bitą śmietaną. Któż nie uwielbia pysznych ptysiów, eklerów, deserów z galaretką i owocami oraz smakowitych tortów?
Bazą tych smakowitości jest bita śmietana.
Idealne do wytwarzania bitej śmietany dla potrzeb gastronomicznych są syfony ISI.
Wykonane z wysokiej jakości stali szlachetnej. Pozwalają na szybkie przygotowanie wybornego deseru z puszystą bitą śmietaną, kremem lub musem.
Syfony występują w pojemnościach: 0,5 L i 1 L.
Do syfonów ISI należy używać wyłącznie nabojów ISI cream aby nie spowodować utraty gwarancji.
Naboje są wykonane z wysokiej jakości stali do recyklingu. Występują w opakowaniach po 10, 24 i 50 szt. Jeden nabój wystarcza na ok. 0,5 l płynu. Naboje dostępne w ciągłej sprzedaży.