Syfon do bitej śmietany stalowa głowica Isi 500051
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Kurier - paczka. 25.00 zł brutto
Syfon do bitej śmietany ze stali nierdzewnej o poj. 0,5l. ze stalową głowicą.
Zastosowanie: bufety, bary, restauracje, cukiernie, kawiarnie, lodziarnie, catering.
Opis:
- syfon do wytwarzania bitej śmietany, kremów oraz musów
- końcówka tulipan w standardzie
- syfon oraz głowica wykonane ze stali nierdzewnej
- pasują naboje CREAM - patrz Polecane produkty
- należy używać tylko nabojów firmy ISI używanie innych nabojów skutkuje utratą gwarancji
Sposób użycia:
- wlać 0,5 litr smietany kremówki ( 30%) , wbić 1 nabój, wstrząsnąć syfonem
- syfonem zaleca się wcześniejsze chłodzenie syfonu i śmietany ( do ubicia 1 litra należy użyć 2 naboje )
Wymiary:
pojemność: 0,5 l
Syfony do bitej śmietany.
Stanowią niezbędny element wyposażenia restauracji, kawiarni, piekarni, cukierni, ciastkarni, cateringu.
Większość deserów, ciastek, a zwłaszcza tortów jest z bitą śmietaną. Któż nie uwielbia pysznych ptysiów, eklerów, deserów z galaretką i owocami oraz smakowitych tortów?
Bazą tych smakowitości jest bita śmietana.
Idealne do wytwarzania bitej śmietany dla potrzeb gastronomicznych są syfony ISI.
Wykonane z wysokiej jakości stali szlachetnej. Pozwalają na szybkie przygotowanie wybornego deseru z puszystą bitą śmietaną, kremem lub musem.
Syfony występują w pojemnościach: 0,5 L i 1 L.
Do syfonów ISI należy używać wyłącznie nabojów ISI cream aby nie spowodować utraty gwarancji.
Naboje są wykonane z wysokiej jakości stali do recyklingu. Występują w opakowaniach po 10, 24 i 50 szt. Jeden nabój wystarcza na ok. 0,5 l płynu. Naboje dostępne w ciągłej sprzedaży.