Syfon do bitej śmietany i sosów 0,5 L Isi 500205
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Kurier - paczka. 25.00 zł brutto
Zastosowanie: restauracje, cukiernie, ciastkarnie, lodziarnie, bufety, hotele, stołówki, catering.
Opis:
- uniwersalne urządzenie kuchenne
- do przygotowywania lekkich i puszystych espumas, przekąsek typu fi nger food, ciepłych i zimnych sosów, kremowych zup oraz bitej śmietany i deserów.
- urządzenie można podgrzewać w bemarze w temperaturze do 75°C
- korpus i głowica urządzenia ze stali szlachetnej - przystosowanej do profesjonalnych zastosowań
- odporna na wysoką temperatur uszczelka silikonowa z języczkiem, umozliwiająca szybkie i higieniczne czyszczenie
- urządzenie wyposażone w 3 różne końcówki z gwintem ze stali szlachetnej oraz ergonomiczne mocowanie kapsla z antyposlizgowym uchwytem silikonowym
- można myć w zmywarkach
- do syfonu pasują naboje cream - patrz Polecane produkty.
- Uwaga! Należy używać tylko nabojów firmy ISI Używanie innych nabojów może spowodować utratę gwarancji
- pojemność: 0,5 l
Syfony do bitej śmietany.
Stanowią niezbędny element wyposażenia restauracji, kawiarni, piekarni, cukierni, ciastkarni, cateringu.
Większość deserów, ciastek, a zwłaszcza tortów jest z bitą śmietaną. Któż nie uwielbia pysznych ptysiów, eklerów, deserów z galaretką i owocami oraz smakowitych tortów?
Bazą tych smakowitości jest bita śmietana.
Idealne do wytwarzania bitej śmietany dla potrzeb gastronomicznych są syfony ISI.
Wykonane z wysokiej jakości stali szlachetnej. Pozwalają na szybkie przygotowanie wybornego deseru z puszystą bitą śmietaną, kremem lub musem.
Syfony występują w pojemnościach: 0,5 L i 1 L.
Do syfonów ISI należy używać wyłącznie nabojów ISI cream aby nie spowodować utraty gwarancji.
Naboje są wykonane z wysokiej jakości stali do recyklingu. Występują w opakowaniach po 10, 24 i 50 szt. Jeden nabój wystarcza na ok. 0,5 l płynu. Naboje dostępne w ciągłej sprzedaży.