Krajalnica półautomatyczna do wędlin MaGa s3-712 CE
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Krajalnica może pracować w trybie pracy automatycznej lub manualnej. Urządzenie zaprojektowane i wykonane w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych.
Wyjątkowo prosta i bezpieczna w użyciu. Codziennie, po zakończeniu pracy, należy maszynę oczyścić z resztek żywności, a po wielogodzinnej pracy ostrzyć nóż.
Krajalnica spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Gwarancja 12 miesięcy.
Zastosowanie: duże sklepy, supermarkety, catering, gastronomia, żywienie zbiorowe
Opis:
- idealna do krojenia wędlin i mięsa bez kości
- tryby pracy automatycznej i manualnej
- w pracy automatycznej możliwość regulacji prędkości i skoku stołu podawczego
- wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości
- wbudowana profesjonalna ostrzarka o najnowocześniejszym rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym i materiałowym
- zwiększona moc napędu
Dane techniczne:
- wydajność 2300 plastrów na godzinę
- pochylone ostrze o średnicy 300 mm
- idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°
- wymiary stołu 300 x 250 mm
- grubość krojonego plastra 0 - 28 mm
- wymiary gabarytowe: 687x520x627 mm
- rozstaw nóżek: 520x290 mm
- max. wymiar krojenia: 230mm (długość), wysokość jest uzależniona od długości, max. 190 mm
- średnica noża: 300 mm
- poziom hałasu <54dB
- zasilanie: 230 V 50 hz 1 faza
- moc: 250 W ( napęd noża), 180 W ( napęd stołu)
- waga: 50kg
- Nie można kroić: produktów zamrożonych, produktów z kością, produktów nie żywnościowych
- zaleca się krojenia sera na plastry schłodzonego do temp. 7-10 °C
- elementy stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć
- zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody
- codziennie smarować maszynę olejem maszynowym ( nie stosować oleju jadalnego)