Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Ekonomiczne podgrzewacze dań.

Ekonomiczne podgrzewacze dań.

Służą do podtrzymywania ciepła potraw. Podgrzewane paliwem - półpłynną pastą grzewczą.
Niezastąpione w: hotelach, ośrodkach wczasowych, restauracjach, bufetach oraz w cateringu.
Dzięki swojemu nowoczesnemu wyglądowi szczególnie polecane są na wesela, chrzciny, i inne imprezy okolicznościowe,
szkolenia, konferencje.
podgrzewaczpodgrzewacz

 Do zup polecamy podgrzewacz z kociołkami, do drugich dań
 i  przekąsek idealne są podgrzewacze z pokrywą Roll Top.
 Występują w różnych kształtach: okrągłym, prostokątnym,
 owalnym.

Dostępne o pojemnościach od 4 L do 9 L.
Bardzo proste  i wygodne w obsłudze.
Paliwo w ciągłej sprzedaży.

Data publikacji: 02.12.2014 00:00:00

Tagi: podgrzewacze

Produkty

Kontakt do Selprim.